Auto huren op vliegveld Malaga // prijzen en online vergelijken

Je kunt gemakkelijk een auto huren op vliegveld Malaga. Er zijn zes autoverhuurbedrijven aanwezig; ze zitten allemaal in terminal 2. Het zijn Hertz, Sixt, Avis, Europcar, Record Go en Goldcar. Aangezien het er maar liefst zes zijn, zou je denken dat er geen prijsverschillen zijn. Die zijn er echter wel. Omdat het erg tijdrovend is om alle autoverhuurbedrijven zelf te bellen, en omdat de medewerkers soms zelf niet eens alles weten, is het handig om een vergelijker te gebruiken.

Auto huren op Málaga Airport

Auto huren op Málaga Airport? Via EasyTerra huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. EasyTerra werkt samen met de beste lokale partners op Malaga Airport.

Tips bij huurauto’s

Wil je een auto huren op vliegveld Malaga, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste, de leeftijd. Ben je jonger dan 26 jaar, dan zullen de meeste bedrijven een absurt hoge leeftijdstoeslag in rekening brengen. Dit kan het totale bedrag in sommige gevallen verdubbelen. Kijk daarom goed naar de algemene voorwaarden (let dus op leeftijd!) van de verhuurbedrijven en laat je niet verrassen als je aankomt. Verder is het handig om de auto niet pas bij aankomst te boeken. Doe het een paar weken van tevoren, via een online vergelijker (EasyTerra). Dan kun je rustig uitzoeken wat de goedkoopste is.

Wees er zeker van dat je de auto op de afgesproken tijd en plaats weer inlevert. Te laat kan ook een boete betekenen. Mocht je geen autoverzekering hebben, zorg er ook voor dat een medewerker mee gaat kijken en met je tekent dat de auto weer in goede staat is ingeleverd. Maar ook met autoverzekering is dit een aanrader, rekeningen voor het schoonmaken van de auto zijn geen uitzondering.