Hotels bij vliegveld Malaga // dichtbij luchthaven of iets verder weg

Er zijn een aantal goede hotels te vinden rond het vliegveld van Malaga. Toch mogen hotels in de stad Malaga zelf ook niet weggedacht worden. Er zijn goede verbindingen tussen vliegveld Malaga en het openbaar vervoer waardoor ook de hotels in de stad prima ‘airport hotels’ genoemd kunnen worden. Helaas zijn er geen hotels bij vliegveld Malaga met een directe aansluiting op de luchthaven.

Hotels bij vliegveld Malaga

Het Holiday Inn Express Malaga Airport is het dichtstbijzijnde hotel in de buurt. Gratis parkeergelegenheid, moderne kamers en gratis koffie en thee op de kamer zijn een paar van de faciliteiten die het Holiday Inn biedt. Ook een airconditioning / verwarming kun je op iedere kamer vinden. Een internationaal ontbijt zit altijd bij de prijs inbegrepen en de bar is tot 01:00 geopend. Verder is er ook nog een à la carte restaurant. Gratis WiFi in de gehele accommodatie. Hoewel het dichtbij het vliegveld ligt (loopafstand), ligt het op slechts 5 minuten rijden van de stranden aan de Costa del Sol. Van alle 8000+ waarderingen is het gemiddelde op booking.com een 7,7. Check het hotel hiernaast!

Hotels iets verder weg

Hotel Malaga Picasso ligt ook niet ver weg van de luchthaven van Malaga. Het is een van de betere hotels bij vliegveld Malaga. Slechts op 2,5 kilometer afstand en heel dichtbij het Guadalmar-strand ligt deze accomodatie. Eenvoudige kamers, maar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Er is ook een terras, een zwembad, een hot-tub en een tuin om te ontspannen. 24-uursreceptie, dichtbij het openbaar vervoer in Malaga en gratis WiFi zorgen ervoor dat het hotel een waardering krijgt ter hoogte van 8,7 uit meer dan 1.000 beoordelingen op booking.com.

Een iets groter hotel is het Barceló Malaga. Ook dichtbij het strand (9 minuten lopen) en toch toegang tot de luchthaven met het treinstation dat vlakbij ligt. Het voordeel van dit hotel is dat het wat centraler in de stad ligt; je kunt lopend (max. 20 minuten) naar veel bezienswaardigheden (stadscentrum is 10 minuten lopen) en er is een directe toegang tot het AVE-station van de hogesnelheidslijn in Malaga. Er is een fitnessruimte, een sauna, een goed restaurants, gratis WiFi, stijlvolle kamers en uiteraard ook een 24-uurs receptie. Er zijn maar liefst 221 kamers beschikbaar, meer dan 2.500 bezoekers vonden het gemiddeld een 8,7 waard! Check ook booking.com!