Taxi vanaf vliegveld malaga // tarieven en online vergelijken

De brandstofprijs in Spanje is iets minder dan 75% van de prijs in Nederland en auto’s zijn ook minder duur. Taxi’s in Malaga zijn daarom niet erg duur. Je kunt een taxi bij de terminal aanhouden, maar de wachtlijntjes staan er niet voor niets. Kom je op een druk moment aan op Malaga Airport, dan zul je in de rij moeten gaan staan. Deze rijen kunnen erg lang duren. Beter is om een taxi te reserveren met Taxi2Airport. De chauffeur zal op je wachten. 24 uur van tevoren krijg je een voucher toegestuurd met daarop de details van de chauffeur. Zo kun je contact met hem opnemen. In de regel zal hij echter contact met jou opnemen. Vluchtvertragingen worden automatisch doorgegeven. Er zijn geen verborgen kosten, de prijs die je ziet staan wordt gewoon de eindprijs. Reis VIP voor een lage prijs!

Tarief van een normale taxi op vliegveld Malaga

Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van waar je wil zijn, maar een normale taxi vanaf vliegveld Malaga naar het centrum van de stad Malaga kost ongeveer €25. Moet je echter naar een bestemming iets verder van het centrum vandaan dan geldt natuurlijk de regel: hoe zuidelijker hoe goedkoper. Het vliegveld ligt namelijk ten zuiden van de stad.

Het starttarief is iets hoger dan €18. Vanaf dan is het €0,86 per kilometer op weekdagen tussen 06:00 en 22:00. Op weekdagen tussen 22:00 en 06:00 kost het €1,06 per kilometer. Een snelle rekensom leert dat je na zo’n 21 kilometer uit het starttarief bent. Vanaf dan gaat dit natuurlijk pas tellen. Er is ook nog een extra kostenpost van €5,50 voor een reis vanaf of naar het vliegveld. Tot slot rekenen sommige chauffeurs ook nog een extra toeslag per bagagestuk, dit is meestal €0,50 extra.

Taxi vanaf vliegveld Malaga naar andere steden

Wil je naar een andere stad, dan kost het overdag €0,58 per kilometer. In de avond en ’s nachts is dit €0,70 per kilometer. Nog steeds geldt vaak de extra €5,50 voor een reis vanaf het vliegveld, en natuurlijk het starttarief. De prijzen hieronder zijn niet vast, maar meer een indicatie van hoeveel het waarschijnlijk gaat kosten.

  • Algeciras, 142 kilometer en dus tussen de €170 en €200.
  • Fuengirola, 26 kilometer en dus tussen de €35 en €42.
  • Marbella, 60 kilometer en dus tussen de €70 en €85.
  • Puerta Banus, 64 kilometer en dus tussen de €83 en €97.
  • Torremolinos, 15 kilometer en dus tussen de €17 en €21.